Nicolas Vahe er franskmann og Chef i en klasse for seg. Han har vokst opp i en familie av kokker, og kjenner alle hemmelighetene bak tilberedning av mat i elitedivisjonen.
Nicolas Vahe er en utdannet kokk og konditor på "Pic Valence" - en 3-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike. Deretter ble han utdannet Sjokolatier under Daniel Giraud Valence, som er verdenskjent innen dette faget, og blant Frankrikes beste dessert kokker. Senere, har Nicolas tryllet som en konditor på Tornoes Hotel i mer enn tre år, og deretter som leder på konditor Fakkelgarden ved Kruså.
I dag er Nicolas Vahe leveringsdyktig av i alt av produkter fra confit, sjokoladepålegg, risotto, pesto, chutney, fiskesuppe og gløgg, vin og vann. Ekstrem kvalitet på råstoffet gir en sublim smak, og har en finesse som du bare finner i den delikatessens super elite. Disse produktene gjør at selv den mest uerfarne kokk, kan invitere til hjemmelagede gourmetmiddager i toppklasse